Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
The We Proudly Serve Starbucks Coffee Programme

DE STARBUCKS®MISSIE

ONZE MISSIE
MET ELKE KOP,
MET ELK GESPREK,
MET ELKE GEMEENSCHAP -
KOESTEREN WE DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN  VAN MENSELIJKE RELATIES.

Nestlé & Starbucks

Toegewijd aan verbinding

 

Het gebeurt miljoenen keren per week: een klant ontvangt een drankje van een Starbucks®barista. Toch is elke interactie uniek.

 

Het is maar een momentopname - slechts een hand die over de toonbank reikt om een ​​kop koffie aan een andere uitgestrekte hand te presenteren. Maar het is een verbinding.

 

Bij Starbucks zorgen we ervoor dat alles wat we doen die verbinding eer aandoet. Van onze toewijding aan koffie van de hoogste kwaliteit tot de manier waarop we met onze klanten en gemeenschappen omgaan en verantwoord zaken doen. Vanaf de eerste winkel, op elke plek waar we zijn geweest en op elke plek die we aanraken, hebben we geprobeerd de omgeving een beetje beter te maken dan we ze aantroffen.

 

Bij Starbucks wordt alles gedaan door de lens van de menselijkheid. Starbucks heeft een lange weg afgelegd sinds dat allereerste koffiehuis, maar het blijft ook vandaag nog steeds trouw aan dezelfde waarden. Vandaag kan ook jij op heel wat plaatsen buitenshuis genieten van heerlijke Starbucks® koffie van hoge kwaliteit.

 

Kies een drankje naar keuze, maak het van jou, maak contact met het moment, je omgeving en de mensen met wie je het deelt, en creëer je eigen Starbucks® koffie-ervaring.

We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma

 

Met oplossingen die zijn afgestemd op al je zakelijke behoeftes, is het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma meer dan alleen hoogwaardige koffie van het 5e meest geliefde merk ter wereld*. Met het programma kan je een geweldige drankervaring creëren die je klanten kennen en waarderen.

 

Of je nu zoekt naar een barista ervaring of een zelfbedieningsoplossing, het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma biedt een assortiment van iconische warme en koude dranken.

 

*Fortune Magazine 2019

 

Nestlé & Starbucks

Onze samenwerking met Nestlé

 

Starbucks en Nestlé hebben in 2018 de Global Coffee Alliance opgericht om het wereldwijde bereik van Starbucks®merken in foodservice te versnellen en te laten groeien. Binnen de alliantie is Nestlé een geautoriseerde distributeur van Starbucks®producten in foodservicekanalen.

 

Het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma combineert de kracht en affiniteit van het Starbucks® merk met de distributie-expertise en het bereik van Nestlé, een van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van levensmiddelen.

 

Nestlé Coffee Partners hanteert een gezamenlijke benadering van alle support voor het We Proudly Serve Starbucks® Coffee-programma. Van het helpen bij het vinden van de juiste koffie-oplossing voor je bedrijf, tot het trainen van je barista's. Nestlé Coffee Partners werkt samen met u om de totale categorieverkoop te stimuleren via het bredere koffieportfolio en seizoenscampagnes. Een ècht partnership dus.

 

Bij Nestlé Coffee Partners profiteer je ook van toegewijd projectbeheer, sterke supply chain-mogelijkheden, klantenservice en uitzonderlijke ondersteuning voor accountbeheer op alle niveaus van het bedrijf.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Start een gesprek

Het We Proudly Serve Starbucks® koffieprogramma wordt aangeboden door Nestlé Professional, de exclusieve distributeur van We Proudly Serve Starbucks®.